CasaChris / Equipo Olivares Arquitectos

Located on top of a hill, in a residential area accessible by car, the house begins in the garage. We value entrance rituals, the importance of the short journeys linking different levels. Passing a stout stamped concrete wall bore through with an expansive expanded metal door, we access the house through a humid, Tropics-inspired garden. From this place we ascend to the top floor through a welcoming walk. A stretched-out ramp, the underlying basalt rock, wet verdure and expanding overhead light are some of the elements surrounding us. Above, architecture imparts a luminous reading: white surfaces, woodwork, Carrara marble, and concrete.




Comments

Oops! You should be logged in to start the conversation Click Here to login

© 2014 HomeIQS. All Rights Reserved. Website designed by MARK DESIGN